Fifa 13 - Ultimate Team
   
  Ga naar pagina:
  20-8-2012 18:29:54
  Premium seizoenskaarthouder

  Ervaring: 939
  Rank 5651
  Comp.: 6050978
  FIFA Ultimate Team is sinds FIFA09 één van de meest gespeelde gamemodes van de Electronic Arts games. Het doel van FIFA Ultimate is om je droomploeg samen te stellen door duizenden kaarten te verzamelen en uit te wisselen. Deze kaarten kan je krijgen door ze te kopen met coins, die je weer verdient door wedstrijden te spelen (en te winnen).  De kaarten
  In het spel heb je de bronzen, zilveren en gouden kaarten. De bronzen kaarten zijn middelmatige spelers (skills van rond de 50 tot 65), de zilveren zijn wat beter (66 tot 75 ongeveer) en de gouden zijn de betere spelers (76 tot 99). Ook heb je spelers die glimmend zijn, zowel bij bronzen, zilveren als gouden kaarten. Deze spelers zijn zeldzamer, vaak beter (echter is hier geen skill level aan te binden) en dus ook duurder. Om heel breed aan te geven welke spelers nou 'shiny' zijn: de goede spelers (met uitzonderingen waar alleen EA redenen voor heeft). Je begint uiteraard met bronzen kaarten, de 'slechtste' kaarten. Als je geluk hebt, zit er in je starterspack (het pakket met een selectie spelers die je krijgt om mee te beginnen) ook een zilvere speler.

  Maar hoe kom ik dan aan deze kaarten? Je moet ze kopen! Je verdiend per wedstrijd die je speelt een aantal coins. De hoeveelheid coins hangt af van een aantal factoren: hoeveel goals je gemaakt hebt, hoeveel schoten je op doel heb gelost, hoeveel balbezit je hebt gehad, hoe goed het andere team is en... of je de wedstrijd wel helemaal uitgespeeld hebt! Er zijn nog wel een aantal factoren maar dit zijn zo’n beetje te best betalende. Je zal in het begin dus veel met bronzen spelers spelen want de prijzen voor de pakjes zijn niet al te laag: bronzen pakjes kosten 400 coins, zilveren pakjes kosten 2,500 coins en de gouden pakjes kosten 5,000 coins. Ook heb je per pakje nog de premium versie, waarin je meerdere 'shiny' kaartjes zult vinden. Deze pakjes zijn dus ook veel duurder.


  Disign Fifa Ultimate Team 13 cards


  Het behouden en onderhouden van je team en de kaarten
  Nu komen we bij het wat ingewikkeldere gedeelte. Elke speler heeft namelijk een contractduur, elke speler gaat gemiddeld 7-8 wedstrijden mee, daarna loopt zijn contract af en zonder dat je het door hebt ben je ‘m kwijt. Je moet namelijk van elke speler bijhouden hoelang hij nog in je team speelt, en zodra zijn contract afloopt, kun je deze verlengen met de ‘Contract Cards’. Een contract card bevat verlenging van contracten voor alle drie de soorten kaarten. Zo'n contract card kan je krijgen in pakjes (als 'item'wink, maar ook kopen op de Trade Pile. Spelers die geblesseerd raken kun je sneller laten helen met de ‘Healing Cards’. Is je speler bijvoorbeeld geblesseerd aan zijn schouder, dan heb je de healing card ‘shoulder’ nodig om zijn schouder te fixen. Deze healing cards zijn - net als de contract cards - te vinden in pakjes, of op de Trade Pile (als andere spelers ze willen verkopen).

  Ik zal het je even uitleggen. Heb je een kaart die je niet wilt of die je weg moet gooien, kun je ‘m op je Trade Pilegooien, en vervolgens te koop aanbieden. Andere spelers vinden jouw kaart op de Trade Pile of zoeken op de criteria van jou kaart en kunnen een bod uitbrengen of direct je kaart kopen voor een bepaald bedrag, door jou ingesteld. Zelf kan je instellen vanaf wel bedrag andere spelers kunnen bieden ('Start Price'wink, voor welk bedrag andere spelers jouw spelers direct mogen hebben ('Buy Now Price'wink en voor hoe lang jouw spelers op de Trade Pile zal moeten staan.

  Wat is het Team Of The Week?

  Team Of The Week is een team wat wekelijks wordt samengesteld door Electronic Arts. De spelers die de afgelopen week het best hebben gespeeld in de competitie (goals/assists/belangrijke rol) zullen in dit team zitten. Deze spelers zullen beter gemaakt worden, met zo'n 1 à 3 punten overall. Dit verschilt per speler en qua zijn spel van de afgelopen week. Heeft Rooney er drie gescoord voor Manchester United tegen Chelsea in de topper voor het kampioenschap, dan zal je hem hoogstwaarschijnlijk terugvinden in de Team Of The Week. In plaats van dat hij een overall van 88 heeft, zal hij nu misschien wel 90 zijn en zullen zijn (aanvallende) stats verbeterd zijn.

  Maar wat heb ík hier dan aan? Nou, deze spelers (basis + bank) zijn te verkrijgen in de pakjes en zijn te herkennen aan de zwarte kaartjes. Ze zíjn gouden spelers, maar hebben een zwarte kaart, omdat ze IF (In-Form) zijn. Ze zijn hierdoor beter, duurder en zeldzamer.  Voorbeeld TOTW

  Wat is chemistry en waar dient dit voor?

  Chemistry is een rating, gebaseerd op het hebben van overeenkomsten tussen je spelers in je eigen team. Spelers uit dezelfde league, team of land (hun nationaliteit) hebben een overeenkomst met elkaar wanneer deze naast elkaar worden opgesteld. Deze overeenkomsten zorgen voor persoonlijke chemistry bij de spelers en uiteindelijk ook voor de totale chemistry in het team (van 1 tot 100).

  Spelers zonder overeenkomsten die naast elkaar opgesteld worden hebben dus geen weinig onderlinge chemistry, alleen de basis chemistry (lees verder).
  Waarom is chemistry belangrijk?

  Chemisrty zorgt ervoor dat de spelers in je team beter zullen spelen. Spelers met een hoge chemistry staan vaker op een goede plaats, passen komen beter aan en het hele team draait beter. Dit is duidelijk te merken en enorm handig.

  Een voorbeeld: Een team van Eredivisiespelers (met een algemene rating tussen de 70 en 75) met 9 team-chemistry, zal fijner spelen dan een team van spelers (met een algemene rating met een chemistry van rond de 6 à 7. Bij het tweede team blijven de spelers in de dekking staan, kan de bal stukken minder snel rond gaan en zullen de spelers sneller moe raken. Daarnaast zal ook het afronden stukken makkelijker gaan met het eerste team.

  Wat zijn de hybrid teams?

  Hybrid teams zijn teams gemaakt van spelers uit verschillende league die toch voor iedereen minimaal 9 chemistry geven. Deze zijn moeilijker te maken maar soms wel heel handig omdat je zo uit elke league bepaalde kwaliteiten kan halen. Meestal word de link tussen de spelers gelegd door de nationaliteit. Van Persie uit de Premier League word bijvoorbeeld gelinkt aan Sneijder (Serie A, maar wel Nederlander) die weer verbonden staat met bijvoorbeeld Engelaar (Eredivisie, maar wel Nederlander).

  Hybrid teams zijn leuk om te maken omdat het puzzelen is om iedereen 9 chemistry te geven maar toch de beste spelers te gebruiken. Als je een leuk team hebt en het echt een beetje begrijpt moet je maar eens kijken. Vegeta gaat bijvoorbeeld voor een Hybrid-team omdat hij twee spitsen ontzettend fijn vindt spelen, maar die echter geen enkele overeenkomst hebben met elkaar. Één tip geeft Vegeta je nog mee: Kijk gewoon goed rond en oefen wat en je hebt chemistry vanzelf onder de knie en dan bouw je binnen de kortste keren een super goed team met hoge chemistry.  [Tips voor een goed begin van FUT 13
  * Handelen, handelen en nog eens handelen. Handelen heeft over het algemeen de grootste kans op winst. Vind een populaire speler in een bekende competitie. Om een voorbeeld te geven; Marcelo van Real Madrid. Speelt bij een grote club in een groot voetballand, is Braziliaans en is ook nog eens erg snel (een belangrijke factor op FUT).

  * Denk goed na. Ben je een goede handelaar? Probeer eens een paar pakjes te kopen. Iemand van het kaliber Steven Gerrard gaat op het begin voor rond de 150.000 muntjes weg, de prijzen van ‘grote’ spelers zullen met de maand gaan dalen. Gerrard is nu bijvoorbeeld nog maar 15.000 muntjes waard. Echter heb je wel veel geluk nodig bij het kopen van pakjes, de kans op een goede speler is klein.

  * Probeer spelers te vinden die nog niet erg bekend zijn, maar eigenlijk hartstikke goed zijn. Vind jij een bronzen speler met 4/5* skills, koop er daar dan een paar van op. Wellicht wordt deze speler later door een bekende FUT’er (Ik noem een KSI) ontdekt en gaat zijn prijs als een raket, zoals met Duarte dit jaar gebeurde.

  * Eigen keuzes. Koop je Microsoft Points/PSN-card? Als je dit van plan was, is het verstandiger om dit aan het begin van het spel te doen; zoals al eerder gezegd zijn de meeste spelers juist duurder aan het begin van het spel. Als je een goede speler uit een pakje haalt zal je er aan het begin van FUT 13 meer profijt van hebben dan aan het einde.

  * Maak niet gelijk een duur goudenteam, begin gerust met een goedkoop brons of zilver teampje. Je zult met je gouden team (bijna) nooit meer winst meer gaan maken omdat de prijzen zullen gaan dalen en je spelers dus minder waard zullen zijn.

  * Formatie-kaartjes zullen waarschijnlijk goedkoper zijn aan het begin. Dit was ook het geval bij FUT 12. De bekende formaties (4-1-2-1-2, 4-4-2 en 4-3-3) begonnen dit jaar op een lagere prijs dan ze eindigden. Mocht je wat munten over hebben probeer een paar formatiekaartjes te kopen en houd ze een maand (of 2?) in je club, ze zullen waarschijnlijk meer waard zijn dan toen jij ze kocht.

  Extra aanvullende tips:
  * Het veranderen naar nieuwe teams kost je vaak meer dan het oplevert. Voor elke speler die je verkoopt gaat er 5% belasting af. Voorbeeld: Je verkoopt een speler voor 1000 munten. In plaats van 1000 munten ontvang je 1000x0.95 = 950 munten. 50 munten maakt dan niet het echte verschil, maar hoe langer je het spel speelt hoe beter de spelers worden die je koopt/verkoopt. Spelers van 1000 munten veranderen in spelers met een waarde van bijv. 40.000 munten. Op elke speler verlies je dan al 2.000 munten.

  * Neem de tijd om je team te kopen. Als ik een nieuw team maakte wilde ik gelijk met dat team spelen. Logisch? Ja, eigenlijk wel. Verstandig? Nee eigenlijk niet. Doordat jij je nieuwe team snel wil uitproberen koop je vaak de spelers voor hun buy-now prijs. Echter kun je spelers vaak goedkoper oppikken door een tijdje te zoeken in de live-biedingen.

  * Handelen is het leukst wat er is als het lukt. Het is in mijn ogen zonde om voor veel geld pakjes te kopen terwijl je je munten ook bij elkaar kunt handelen. Ik ga niemand verbieden om veel geld aan FUT uit te geven, maar je beleeft het meeste plezier aan het kopen en weer verkopen van je spelers.  Andere bekende manieren vooral hier zijn de Bronze Pack Methodes en de 59e minuut methode.
  Bij de bronze pack methode koop je veel bronze packs en zet ze alle items te koop voor 150 met de Cheat Engine.
  Bij de 59e minuut methode ga je op de Webapp naar de laatste pagina waar je naar uitzonderlijke koopjes jacht.
  [/green]  20-8-2012 18:31:18
  Premium seizoenskaarthouder

  Ervaring: 504
  Rank 22606
  Comp.: 4105812
  Goed topicok

  20-8-2012 18:31:39
  Premium seizoenskaarthouder

  OSM Staff
  Ervaring: 2263
  Rank 238
  Comp.: 12
  Mooi topic ja ok Kan niet wachten op de volgende versie van UT worship

  20-8-2012 18:31:44
  Premium seizoenskaarthouder

  Ervaring: 939
  Rank 5651
  Comp.: 6050978
  Misschien een beetje vroeg, maar juist nu moet je goede methodes hebben omdat je in de eerste weken van fut rijk kunt worden! Daarom is het belangrijk de eerste weken voor het uitkomt op de webapp al veel geld te maken!

  [Een goed begin is het halve werk!

  20-8-2012 18:32:56
  Premium seizoenskaarthouder

  Ervaring: 939
  Rank 5651
  Comp.: 6050978
  Topic is niet te vergeten trouwens in samenwerking met Gaucho gemaakt ok

  20-8-2012 18:35:56
  Gelimiteerd

  Ervaring: 508
  Rank 0
  Ik denk dat ik uit elke competitie 18 spelers haal zodat ik aan elke toernooi kan mee doen zonder gezeik etc.
  Eredivisie team lijkt me :
  Vermeer
  van der Wiel van Dijk de Vrij Burnet
  Classie van Bommel de Jong
  Bacuna
  Narsingh Zeefuik

  20-8-2012 18:42:38
  Seizoenskaarthouder

  Ervaring: 325
  Rank 32004
  Comp.: 2101650
  Crew: FUT
  Allenatore ik wouw jou eigenlijk binnekort al een pm sturen van wanneer ga je fut topic maken omdat je die andere ook al zo goed had gemaakt haha worship

  20-8-2012 18:43:20
  Seizoenskaarthouder

  Ervaring: 325
  Rank 32004
  Comp.: 2101650
  Crew: FUT
  ik had dit jaar niet v anaf het begin meegedaan maar hoorde wel dat je shaarawy en zo goedkoop kon kopen en nu veel waard is dus dat wil ik meemaken ik had rond de 260.000 coins vorige keer en het was erg leuk vooral het handele was leuk ! nu al veel zini n

  20-8-2012 18:48:25
  Premium seizoenskaarthouder

  Ervaring: 1646
  Rank 4375
  Comp.: 128832
  Ik denk dat ik voor een Ligue 1 team ga, zitten nu veel goede spelers en ben bang dat ik een Eredivisie team niet full gold krijg.

  20-8-2012 18:49:09
  Premium seizoenskaarthouder

  OSM Staff
  Ervaring: 2263
  Rank 238
  Comp.: 12
  Quote van Quinten.W:
  Ik denk dat ik voor een Ligue 1 team ga, zitten nu veel goede spelers en ben bang dat ik een Eredivisie team niet full gold krijg.


  Inderdaad, Lavezzi, Bastos, Zlatan drool

  20-8-2012 19:01:28
  Seizoenskaarthouder

  Ervaring: 671
  Rank 30407
  Comp.: 3108274
  Crew: OSMasters
  11de reactie smile


  Nice

  Waaneer komt web

  20-8-2012 19:02:56
  Premium seizoenskaarthouder

  OSM Staff
  Ervaring: 2263
  Rank 238
  Comp.: 12
  Quote van Quinten00:
  11de reactie

  Nice
  Waaneer komt web


  2 weken ong voor het spel uitkomt.

  20-8-2012 19:26:03
  Premium seizoenskaarthouder

  Ervaring: 164
  Rank 31479
  Comp.: 132276
  Quote van allenatore-first:
  Topic is niet te vergeten trouwens in samenwerking met Gaucho gemaakt


  Thnx Martijn. kiss

  20-8-2012 19:29:09
  Seizoenskaarthouder

  Ervaring: 70
  Rank 132543
  Comp.: 3103572
  nog nooit UT gedaan kijk wel als ik dat ga doen

  20-8-2012 19:35:19
  Seizoenskaarthouder

  Ervaring: 1295
  Rank 3920
  Comp.: 613539
  Quote van allenatore-first:
  Misschien een beetje vroeg, maar juist nu moet je goede methodes hebben omdat je in de eerste weken van fut rijk kunt worden! Daarom is het belangrijk de eerste weken voor het uitkomt op de webapp al veel geld te maken!
  [Een goed begin is het halve werk!


  Wat zijn goede methodes dan? Misschien dat ik er dan wat interesse in heb.

  20-8-2012 19:35:29
  Gelimiteerd

  Ervaring: 553
  Rank 0
  Comp.: 2101159
  nog ooit fut gedaan is het de moeite waard om bij fifa 12 met fut te beginnen?

  20-8-2012 19:37:47
  Seizoenskaarthouder

  Ervaring: 94
  Rank 81248
  Comp.: 6051997
  het kan altijd. Het is gewoon gratis dusja smile

  20-8-2012 19:43:30
  Seizoenskaarthouder

  Ervaring: 1295
  Rank 3920
  Comp.: 613539
  Quote van ajaxspeler:
  nog ooit fut gedaan is het de moeite waard om bij fifa 12 met fut te beginnen?


  Zou ik gaan beginnen met Fifa 13 aangezien het een tijdje duurt voordat je een goed team hebt en Fifa 13 over een tijdje al uitkomt.

  20-8-2012 20:35:55
  Premium seizoenskaarthouder

  Ervaring: 317
  Rank 18863
  Comp.: 125103
  Crew: TID
  Brasilvers king

  20-8-2012 20:38:50
  Seizoenskaarthouder

  Ervaring: 671
  Rank 30407
  Comp.: 3108274
  Crew: OSMasters
  Datum voor fut web?

  20-8-2012 20:39:13
  Seizoenskaarthouder

  Ervaring: 94
  Rank 81248
  Comp.: 6051997
  lol kijk paar posts naar boven spammerd wink

  20-8-2012 20:48:39
  Premium seizoenskaarthouder

  Ervaring: 653
  Rank 18424
  Comp.: 615319
  Crew: DL
  snap het even niet: hoe kom je nou aan spelers? door fifa coins of moet je die met echt geld kopen?

  20-8-2012 20:53:08
  Seizoenskaarthouder

  Ervaring: 317
  Rank 36161
  Quote van oznek98:
  snap het even niet: hoe kom je nou aan spelers? door fifa coins of moet je die met echt geld kopen?


  Kan beide

  20-8-2012 20:53:55
  Seizoenskaarthouder

  Ervaring: 317
  Rank 36161
  Quote van Donkaments:
  Quote oznek98confusednap het even niet: hoe kom je nou aan spelers? door fifa coins of moet je die met echt geld kopen?
  Kan beide


  Naja, spelers die te koop worden aangeboden kan je alleen met coins kopen. Pakjes (met hierin spelers, contracten, etc.) kan je met coins of met echt geld kopen.

  20-8-2012 20:54:41
  Seizoenskaarthouder

  Ervaring: 671
  Rank 30407
  Comp.: 3108274
  Crew: OSMasters
  Nee het kan wel maar 9 van de 10x ben je alles kwijt

  Ga naar pagina:
   
   
   
  All contents © 2001 - 2016 Online Soccer Manager BV, Nederland. v.160.0 Voor meer informatie zie onze regels en privacy statement. Bij misbruik cheater melden.